Jump to content

Wij maken
winkelen leuk

Zelfs de grootste winkelhater wordt blij van SoLow. We willen je dan ook graag verrassen in onze ruime winkels midden in het centrum. Verjaardag of een feestje? Bij SoLow vind je altijd een geschikt cadeautje. Gewoon even rondsnuffelen mag natuurlijk altijd. Ook dat is SoLow.

Onze winkels

SoLow staat voor funshoppen in een ontspannen sfeer. Onze winkels herken je aan de oranje vlakken met het witblauwe logo. Binnen tref je een warme uitstraling aan met houten displays waarin je bij elk bezoek nieuwe en verrassende producten aantreft. Waar vind je SoLow?
Bekijk het winkeloverzicht

Collega worden?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Loop gerust onze winkel binnen, informeer ernaar en stel je gelijk voor.

Tevredenheidsgarantie

Leuk winkelen is blij zijn met je gekochte spullen. Ook als je weer thuis bent. Ben je om wat voor reden dan ook ontevreden, ga dan terug naar de winkel van aankoop en we lossen het voor je op. Zo is SoLow.

Ben je zakelijk geïnteresseerd?
Bezoek dan hier de website van D&F b.v., het bedrijf achter SoLow.

Wat voor winkel
is SoLow?

De leukste winkel bij jou in de buurt. Altijd een actueel assortiment met verrassende gebruiksartikelen en hebbedingetjes. En elke week komen er weer nieuwe producten bij!

Copyright (C) SoLow